Til hovedinnhold
Gudbrandsdalens Uldvarefabrik logo
NO / EN

Heddal Stitched

Heddal Stitched er et moderne tekstil som gjenspeiler våre eldste tekstiltradisjoner. Designet utforsker egenskapene som gjør håndvevde tekstiler så tiltalende, og kobler dem med de strenge kravene som stilles til dagens møbelstoffer. Fargepaletten er sporty og fresh med et teknisk utrykk, noe som gjør at signaturobjekter i interiøret kommer til sin rett.

 

Design: GU Design Team / Ragnhild Nordhagen | Colours: Ragnhild Nordhagen / Christiane Müller

 • Artikkelnr. 5215
  Komposisjon 90% ull / 10% polyamid
  Vekt 900 g/m
  Bredde 140 cm
 • Martindale (slitestyrke) 110 000
  Lysekthet (1-8) 5-7
  Gniekthet tørr (1-5) 4
  Gniekthet våt (1-5) 3-4
  Rattmerke Ja
  EU Ecolabel Nei
  Flammesikring FTP Code: Part 8 (IMO)
  EN ISO 1021: Part 1+2
  Cal. TB117;2013
  Last ned spesifikasjoner og sertifiseringer
 • Ulltekstiler har gode, naturlige vannavvisende egenskaper som medfører at det er enkelt å rengjøre. Vi anbefaler å ha fokus på jevnlig vedlikehold og rengjøring av våre stoffer. Under kan du laste ned vår vedlikeholdsguide som også inneholder anbefalte rengjøringsmetoder.

  Tåler normal rensing
  Kan støvsuges
  Strykes på moderat temperatur
  Kan ikke vaskes
  Kan ikke klorblekes
  Må ikke tørketromles
  Last ned vedlikeholdsguide

Fargepalett

Heddal Stitched

Inspirasjon

Heddal Stitched utfordrer grensene for industriell produksjon og har et håndlaget uttrykk med volum og elastisitet som i et strikkeplagg, og raffinement og kvalitet som stingene i ekte skreddersøm. Heddal Stitched er et moderne tekstil som henspeiler til våre eldste tekstiltradisjoner. Designet utforsker egenskapene som gjør håndvevde tekstiler så tiltalende, og kobler dem med de strenge kravene som stilles til dagens møbelstoffer. Fargepaletten er sporty og fresh med et teknisk utrykk, noe som gjør at signaturobjekter i interiøret kommer til sin rett.