Til hovedinnhold
Gudbrandsdalens Uldvarefabrik logo
NO / EN

Herringdal

Herringdal og Morgedal ble designet av Kari Skogstad på midten av 80-tallet. Disse to klassiske møbelstoffene har blitt satt sammen i enn familie og har fått nye, dempede farger som skaper en varm atmosfære, og en følelse av kvalitet og velvære. De tradisjonelle mønstrene har blitt et tegn på kvalitet, og på møbler skaper de et vakkert og eksklusivt uttrykk. Vakre nøytrale toner i beige og grått møter klassiske meleringer i holdbare og tidløse design som skapt for å vare.

Design: GU Design Team / Kari Skogstad | Ny fargeserie: Ragnhild Nordhagen & Christiane Müller

 • Artikkelnr. 5027
  Komposisjon 70% ull / 30% viskose
  Vekt 680 g/m
  Bredde 140 cm
 • Martindale (slitestyrke) 80 000
  Lysekthet (1-8) 5-7
  Gniekthet tørr (1-5) 4
  Gniekthet våt (1-5) 3
  Rattmerke Ja
  EU Ecolabel Ja
  Flammesikring EN ISO 1021: Part 1+2
  FTP Code: Part 8 (IMO)
  BS 5852: Part 2 (Crib 5)
  Last ned spesifikasjoner og sertifiseringer
 • Ulltekstiler har gode, naturlige vannavvisende egenskaper som medfører at det er enkelt å rengjøre. Vi anbefaler å ha fokus på jevnlig vedlikehold og rengjøring av våre stoffer. Under kan du laste ned vår vedlikeholdsguide som også inneholder anbefalte rengjøringsmetoder.

  Tåler normal rensing
  Kan støvsuges
  Strykes på moderat temperatur
  Kan ikke vaskes
  Kan ikke klorblekes
  Må ikke tørketromles
  Last ned vedlikeholdsguide

Fargepalett

Herringdal

Inspirasjon

Herringdal og Morgedal ble designet av Kari Skogstad på midten av 80-tallet. Disse to klassiske møbelstoffene har blitt satt sammen i enn familie og har fått nye, dempede farger som skaper en varm atmosfære, og en følelse av kvalitet og velvære. Disse kvalitetene peker tilbake på Gudbrandsdalens Uldvarefabriks lange historie og dype arkiver. Fiskebensmønster og diagonaler er tidløse, klassiske mønstre man finner igjen i skreddersydde herredresser og kåper.

De tradisjonelle mønstrene har blitt et tegn på kvalitet, og på møbler skaper de et vakkert og eksklusivt uttrykk. Herringdal og Morgedal har fått farger som skaper en varm atmosfære, og en følelse av kvalitet og velvære. Vakre nøytrale toner i beige og grått møter klassiske meleringer i holdbare og tidløse design som skapt for å vare.