Til hovedinnhold
Gudbrandsdalens Uldvarefabrik logo
NO / EN

Alfas nye vintersko i 100% norsk ull

Alfas nye vintersko i 100% norsk ull

Alfa har i samarbeid med design- og produktuvtiUtviklingsteamet til Gudbrandsdalens Uldvarefabrik har sammen med Alfa utviklet en vintersko i 100% norsk ull. 

Alfa har latt seg inspirere av den norske naturen og det beste den har å tilby. I samarbeid med design- og produktuvtiklingsteamet til Gudbrandsdalens Uldvarefabrik har de utviklet en vintersko i 100% norsk ull. 

Den rene norske ulla gjør skoene myke og komfortable å gå i, samtidig som de varmer og puster godt. Siden ulla skoene er vevet blir skoene ekstra slitesterke. I tillegg er de vannavisende og holdbare over tid. Norsk ull har fantastiske naturlige tekniske egenskaper. Den har god spenst, puster godt og holder deg varm. Ulltekstilet har heller ikke behov for kjemisk behandling i produksjonen og er et bærekraftig valg.

For sesongen 2023-24 lanserer Alfa den prisvinnende skoen Stad i en splitter ny farge: Sjekk ut årets ull-nyhet fra Alfa: STAD BRUN

Alfa har utviklet en serie på 3 modeller: Stad, Grend og Sete. Ullserien er et unikt samarbeid mellom to kvalitetsorienterte bedrifter, som begge har røtter og erfaring fra langt tilbake i tid, og kontinuerlig fokus på teknologisk utvikling og bærekraft. Resultatet er robuste vintersko som holder seg fine, uten behov for impregnering eller vedlikehold.

Den nyutviklede og lette vinterstøvelen Stad ble "Overall Winner" av prestisjetunge Scandinavian Outdoor Award i 2022. Overdel og fôr er laget av tekstil i 100% norsk ull fra Gudbrandsdalens Uldvarefabrik. Ull holder føttene varme, puster bedre enn skinn eller vanntette membraner og unngår at snø fester seg.

Alfa sko
Alfa sko